Velkommen til
dit næste
kursus eller konference
-> på Færøerne


Synergi er en kursus- og konferencevirksomhed på Færøerne. Vi arrangerer for det meste åbne kurser heroppe og vores kunder er hovedsagligt lokale, medens vores undervisere kommer fra hele verden, dog de fleste fra Danmark og Færøerene.


På kursus her heroppe?


Mange af vores kurser foregår på dansk, så hvis du kunne tænke dig, at kombinere et kursus med en rejse til Færøerne, så er du selvfølgelig meget velkommen. Se vores program (på færøsk) eller smid os en mail, så svarer vi meget hurtigt ;)


 

Ønsker du hjælp til at holde
et kursus eller en konference heroppe?

 Har du et kursus eller en konference, som du kunne tænke dig at afholde her på Færøerne, så vil vi gerne være behjælpelige med alt det praktiske. Alt fra at lave hjemmeside til at tage imod betaling fra deltagerne.

Oftest plejer vi at arrangere kurserne/konferencerne således, at du - kunden - ikke skal betale noget upfront. Vi får vores indtægter via deltagerbetalingen og kun hvis der er nok tilmeldinger.

Du skal "kun" hjælpe til med, at sælge konferencen/kurset og sørge for, at relevante deltagere får besked om at konferencen/kurset finder sted. Har du en mailingliste, så sender vi gerne mails mv.


Skriv eller ring, så kan vi tage en snak om det.

Velkommen til Færøerne!


Med venlig hilsen


Ása Andreasen & Annika Andreasen | Ejere af Synergi

asa@synergi.fo | annika@synergi.fo
+298 227464 | +298 222355


www.visitfaroeislands.com

www.visittorshavn.com